Foto: elixir
Predvčerom na firemnej oslavne sa nezabudlo ani na vegetariánov; v ponuke boli celkom príjemné jedlá a tak som si odniesla inšpiráciu, a skúsila jedno Zobraziť celý popisPredvčerom na firemnej oslavne sa nezabudlo ani na vegetariánov; v ponuke boli celkom príjemné jedlá a tak som si odniesla inšpiráciu, a skúsila jedno z jedál napodobiť. :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g predvarené |
|
200 g lesná zmes mrazené |
|
50 ml suché |
|
1 ks |
|
50 ml 33% |
|
600 ml |
|
1 PL |
|
1 čl |
|
|
|
mleté |
|
na posypanie čerstvá |
|
Postup
-
1
Na oleji a masle opražíme očistenú, na polmesiace nakrájanú cibuľu, zalejeme vínom a necháme ho dve minúty redukovať.
- 2
Medzitým pod vodou zľahka prepláchneme huby. Po dvoch minútach ich aj s gaštanmi pridáme do hrnca.
- 3
Prilejeme vývar, osolíme, pridáme čierne korenie a necháme 15 minút variť.
- 4
Na záver pridáme smotanu a obsah hrnca zmixujeme do hladka. Podávame posypané pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu