Bravčová pečeň restovaná s václavkami a bylinkami fotorecept
Foto: afataga
Po dlhej dobe zas nastala vzácna chvíľa, že som si robila obed iba pre seba, takže pečeň :-), ale každá sranda niečo stojí, zaplatila Zobraziť celý popisPo dlhej dobe zas nastala vzácna chvíľa, že som si robila obed iba pre seba, takže pečeň :-), ale každá sranda niečo stojí, zaplatila som odídeným foťákom, takže foto sú len z mobilu
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do rajnice som dala masť s sprudka som opražila cibuľu tak do polohotova, pridala som rozmarín a nechala chvíľu prevoňať
-
2
Pridala som huby, čo som si odložila v piatok, sú už hotové, takže som iba trochu prehriala, cibuľa stále chytá lepšiu a lepšiu farbu :-)
-
3
Za minútku som pridala pokrájanú pečeň
-
4
Sprudka som restovala cca 2 min., pridala som pretlak, chvíľočku som prehriala a odstavila som, pridala som vňať, soľ a korenie
-
5
a šup na tanier, jedla som s chlebom, neskutočne mi to chutilo :-)
pustia ma za 11 dni.
@tiginko raz ti to uz musi ktosi povedat - huby na plazi nerastu, treba odskakat do lesa s kocikom a pozor cez cestu :-), akoby to bolo, aby mne doslo chilli? to uz by bol skoro koniec sveta, dakujem
@paploska dakujem
@eviana jasne ze pretlak nie je nutny, vdaka
@angast uctiva vdaka :-), pretlak som dala len trochu kvoli farbe stavy
@sracz dakujem, vina mam dostatok aj sviecky sa najdu, ale pecen dosla :-(
@manya s tymi vaclavkami to poznam, niekedy su ich na kyble a inokedy nic, aj u nas v lese byva vela, ale teraz boli len na jednom mieste, ja im nerozumiem, vidim, ze nie som jedina, co ma huby v zahrade :-)
@irenaw neviem, ale kvoli tebe sa naucim :-)
tebe za úžasný recept 5*****
@tiginko tak tie mi nahodou nevyrastli v zahrade, ty si zas mozes z piesku postavit hrad a byvat v nom zadarmo :-)
@pusta dakujem, aspon mas hned zarana ciste usi :-)
Takže, chválim, slintám, tlieskam, ďakujem:). Maj sa,čau