Foto: lamey
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mrazený špenát necháme rozmraziť. K špenátu pridáme vločky (cca 40g vločiek na 100g špenátu), lepšie je ich trochu rozdrviť na jemnejšiu krupicu, ďalej žĺtka a z bielok vyšľaháme sneh. Ochutíme soľou, korením, prípadne trochu cesnaku - nemusí byť. Ak je cesto veľmi husté treba doliať mliekom, aby malo konzistenciu ako napr. na palacinky. Oprazime.
- 2
Hotové palacinky môžme potrieť napr. cottage cheesom, poukladáme grilované mäso, syr a zeleninu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ae aj tak skusim :)