Kuracia roláda s hráškovo-kuskusovou plnkou
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 31. mája 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 31. mája 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
50 g |
|
150 g (mrazený) |
|
2 ks |
|
200 g (Lučina) |
|
150 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrojíme, naklepeme, osolíme a okoreníme.
- 2
Kuskus pripravíme podľa návodu na obale. Cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Pridáme hrášok, uvarený kuskus a nakoniec vmiešame syr. Osolíme, okoreníme, na každý plátok mäsa dáme zmes, vytvoríme závitky, ktoré zviažeme niťou.
- 3
Závitky opečieme na panvici s olejom, podlejeme trochou vývaru a dusíme domäkka. Pred podávaním závitky nakrájame na rezy, ozdobíme orestovanou pokrájanou slaninou a cibuľkou. Podávame so šalátom.
Tiež kuracia roláda:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre