Kuracia roláda s hráškovo-kuskusovou plnkou
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 31. mája 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 31. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrojíme, naklepeme, osolíme a okoreníme.
- 2
Kuskus pripravíme podľa návodu na obale. Cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Pridáme hrášok, uvarený kuskus a nakoniec vmiešame syr. Osolíme, okoreníme, na každý plátok mäsa dáme zmes, vytvoríme závitky, ktoré zviažeme niťou.
- 3
Závitky opečieme na panvici s olejom, podlejeme trochou vývaru a dusíme domäkka. Pred podávaním závitky nakrájame na rezy, ozdobíme orestovanou pokrájanou slaninou a cibuľkou. Podávame so šalátom.
Tiež kuracia roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu