Kuracia roláda
Kuracia roláda

Kuracia roláda s hráškovo-kuskusovou plnkou

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 31. mája 2018
Kuracia roláda s hráškovo-kuskusovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

600 g
50 g
150 g (mrazený)
2 ks
200 g (Lučina)
150 g




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrojíme, naklepeme, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Kuskus pripravíme podľa návodu na obale. Cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Pridáme hrášok, uvarený kuskus a nakoniec vmiešame syr. Osolíme, okoreníme, na každý plátok mäsa dáme zmes, vytvoríme závitky, ktoré zviažeme niťou.

  3. 3

    Závitky opečieme na panvici s olejom, podlejeme trochou vývaru a dusíme domäkka. Pred podávaním závitky nakrájame na rezy, ozdobíme orestovanou pokrájanou slaninou a cibuľkou. Podávame so šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia