Kuracie prsia s goji a mrkvou fotorecept

danculka - fotkadanculka, 20. novembra 2011
Kuracie prsia s goji a mrkvou (fotorecept)
Foto: danculka

Goji /godži/ je čínska kôstkovica,pomáhajúca pri rôznych neduhoch...

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500g
1/2dl
200g
100g  (menší)
80g
1dl
podľa svojej chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji narýchlo opražime posolené a pokorenené kuracie prsia...

    Kuracie prsia s goji a mrkvou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    pripravíme si pór a mrkvu...

    Kuracie prsia s goji a mrkvou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    goji zalejeme troškou vody..

    Kuracie prsia s goji a mrkvou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    opražené kuracie prsia dáme v kastróle na stranu a vo výpeku popražíme pór a mrkvu,potom podlejeme vodou a povaríme do mäkka,stačí 10 min.Po 5 minútach dáme ,,goji,,a spolu povaríme zvyšných 5 minút ,pridáme smotanu a necháme prejsť varom...

    Kuracie prsia s goji a mrkvou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    a môžeme podávať....ako prílohu,komu, čo chutí....

    Kuracie prsia s goji a mrkvou (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu
goji by sa nemalo variť ak chceme uchovať vitamíny,ktorých má mimochodom viac ako citrusy. Má sa jesť sušené, alebo lúhované v čaji, voda by sa nemala variť. Ale v jedle chuť doladí:)
Dávalo sa nakoniec,ale potrebovala som ho skonzumovať,viem že sa z toho robí macerát a tak sa pije,ale ako hovorí@evanaa už boli otvorené,tak ich bolo treba spracovať,veď komóty sú prevárané a nik sa nepozastavý nad tým a zje ho...díky za komentáre,,
goji lubim v surovom stave len tak ako maskrtu....fajn vediet ze aj do jedla sa da...takto upravene prsicka by som rada ochutnala...:)))

Pridaj komentár k receptu: