
Cesnakové maslo
Na internete existujú rôzne recepty, v ktorých sa cesnakové maslo používa, ale nie je rozsiahlejšie...

Kačacie prsia s kurkumovým bulgurom
Kačacie prsia očistíme od kože a varíme sous vide pri 56 °C 2 hodiny (Pozn. red....

Jablkové mesiačiky s citrónovou polevou
Upečené bez mixéra podľa môjho upraveného receptu zo starej písanky. Sú jednoduché, ale veľmi chutné,...

Figový crumble
„Mnohí Slováci majú v záhradkách figy, ktoré im dozrievajú v septembri, preto odporúčam vyskúšať môj...

Zeleninový zázrak na chrípku
Rýchly recept na zeleninovú polievku, keď na človeka niečo lezie.

Prekladané šišky
Včera som piekla takéto šišky. Tento recept ma lákal tak som skúsila ale kto nemá...

Celozrnné palačinky
Rada kombinujem tradičné jedlá so zrnkami a celozrnnými prísadami. Začala som pridávať po lyžičkách, kým...

Rakvičky z medového cesta
Med a tuk si v mikrovlnke rozpustíme a z ostatných iíngrediencií, spolu s rospusteným tukom a...

Plnený baklažán
Baklažán naplnený zapečený v rúre, svieže letné jedlo podávané jednoducho s chlebom, prípadne varenými zemiakmi....

Surimi prúžky s citrónovým olejom
Mám ráda jídla nepřekombinovaná, jednoduchá, rychlá a tak jsem došla až k této jednoduché úpravě...

Slaná torta z baklažánových ruží
Ďalšia moja inšpirácia z talianskej kuchyne, ideálne ako ľahká rodinná večera.

Indiánske rizoto s baklažánom, paprikou a špenatovým pureé
Recept trochu zložitý na prípravu, ale výsledok stojí za to!

Torta majstra Martina z pečiva ala Emanuel Ridi trošku inak
Už z názvu vyplýva odkiaľ recept pochádza, trochu inak znamená to, že v pôvodnom recepte...

Medvedie labky-celiatické
Tieto koláčiky nemôžu chýbať na vianočnom stole ani pre celiatikov tak som ich vyskúšala urobiť a sú...

Syrové pagáčiky
V miske zmiešame múku, Heru, bryndzu (alebo Bambino), žĺtko a soľ. K týmto surovinám...

Zemiaková kaša trošku inak
Zemiaková kaša, ktorá vyzerá obyčajne, ale chuťou dostane každého.

Bezlepkové zemiakové koláčiky (kysnuté)
Snažím sa vždy piecť aj lepkovo, aj bezlepkovo. Toto je bez... Boli výborné...