Cesnakové maslo
Cesnakové maslo

Cesnakové maslo

caramartinez - fotkacaramartinez, 29. apríla 2018

Na internete existujú rôzne recepty, v ktorých sa cesnakové maslo používa, ale nie je rozsiahlejšie rozpísaný recept naň. Trvalo mi veľmi dlho, než som našla ten pravý.

10 minút
príprava

Suroviny

240 g
2 ČL
1,5 ČL (posekaná)
4 ČL
120 g (voliteľné)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maslo izbovej teploty si v miske zmiešame s cesnakom, nakrájanou čerstvou petržlenovou vňaťou, olejom, prípadne parmezánom.

  2. 2

    Ochutíme soľou a podávame. Najlepšie chutí s teplou topinkou namiesto obyčajného masla či ako sos ku krutónom. Môžeme v zavretej nádobe skladovať v chladničke.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: