Cesnakové maslo
Na internete existujú rôzne recepty, v ktorých sa cesnakové maslo používa, ale nie je rozsiahlejšie rozpísaný recept naň. Trvalo mi veľmi dlho, než som našla ten pravý.
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
240 g |
|
2 ČL |
|
1,5 ČL (posekaná) |
|
4 ČL |
|
120 g (voliteľné) |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Maslo izbovej teploty si v miske zmiešame s cesnakom, nakrájanou čerstvou petržlenovou vňaťou, olejom, prípadne parmezánom.
- 2
Ochutíme soľou a podávame. Najlepšie chutí s teplou topinkou namiesto obyčajného masla či ako sos ku krutónom. Môžeme v zavretej nádobe skladovať v chladničke.
Tiež maslo:
Ďalšie recepty:
- 2
Prečo nepoužiť normálny cesnak , a ešte to bude zdravé......... Ako recept sa mi páči - až na ten GRANULOVANÝ cesnak