Foto: danculka
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
400g |
|
100 |
|
štipka |
|
50g |
|
1/2 kocky |
|
1čl |
|
250_300ml |
|
3pl na potretie formy |
|
100g |
|
100g |
|
5pl |
|
250g |
|
50g |
|
1ks prášok |
|
4pl |
|
Postup
-
1
Hrozienka a brusnice si rozmixujeme s mliekom...
-
2
do pekárničky, v postupnosti,ako sa do nej dávajú ingrediencie,dáme a zapneme miesenie..
-
3
ked cesto pokysne vyberieme a vyvaľkáme kruh na veľkosť zapekacej misy a ozdobíme kraj vykrajovátkom...
-
4
dáme do vymastenej misy a dáme brusnicovo hrozienkovú plnku,nie je treba do nej nič,sladká je až dosť...
-
5
potom rozmixujeme tvaroh,cukor,smotana a puding a ozdobíme povrch koláča a dáme piecť200 st do ružova....
-
6
a je to,dobrú chuť!!!
Diskusia k receptu