Foto: irbis
Jednoduchý, zdravý, rýchly a výdatný obed pre každého.
3-8
porcie
porcie
20-30 minút
príprava
príprava
12-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Orestuje mäso (vopred okorenené, každý podľa chute)
- 2
Cibuľku najprv nakrájame, následne osmažíme na oleji (bravčovej masti) do zlatova
- 3
1 - 2 hrnčeky ryže (guľatá najrýchlejšie uteká :) z hrnca na tanier Musí byť do zlatova!!
- 4
Pridáme kukuricu (prípadne hrášok)
- 5
Zakryjeme a dusíme (normálne 12min) ja robím väčšie zásoby - dal som 2,5 pohára ryže - dlhšie (aj 20-30 min).
- 6
Zložíme s variča, pomiešame, zakryjeme (prípadne zabalíme do deky a necháme 20 min odpočívať)
- 7
V čase obeda, alebo keď je na to vhodná chvíľka - podávame
- 8
" Dobrý šmak " - " Buona appetito "
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu