Jarná pomazánka
Jarná pomazánka a lá kedykolvek kdekolvek. Tuto pomazánku ma naučila moja svokruša... Je výborná a hodí...
Šalát s kačacími prsami a lesným ovocím
Kačacie prsia osolíme, okoreníme, opečieme na panvici s trochou olivového oleja, opekáme na strane...
Kefírové palacinky s jablkovými kockami podľa Svetlanky
Aj tento recept som dostala od Svetlanky, ktoré pochádza z Ukrajiny a žije u nás. som...
Hovädzie kocky na korení štyroch farieb
Na olej dáme kosky mäsa a poopekáme ich z každej strany...
Pivové palacinky s dusenou zeleninou na kurkume s muškátovým orieškom
Chuťove výborné pivové palacinky, ktoré som plnila dusenou zeleninou s kurkumou, muškátovým orieškom a zázvorom....
Prekvapenie v batôžku
Lístkové cesto mam rada na akýkoľvek spôsob vysúšala som tento recept. Plnku si možete zvoliť podľa vlastnej...
Exkluzívna Granko bábovka
Táto bábovka vznikla ako upgrade koláča z kyslého mlieka, ktorý si pamätám ešte ako dieťa a recept nám dala naša stará susedka....
Zapečený ovčí syr
Lístkové cesto necháme trocha zmäknúť. Čerstvý ovčí syr rozpučíme. Na panvici roztopíme maslo, primiešame múku, prilejeme mlieko a...
Tvarohový krémovník
Z uvedených surovín (polohrubá múka, margarín, práškový cukor, vajce, 2 žĺtky, prášok...
Karamelové tyčinky a miniveterníky z odpaľovaného cesta
Výborne pohostenie pre milovníkov odpaľovaného cesta. Vyhľadávaný zákusok v cukrárňach, na svadbách a väčších...
Kapustový šalát s pórom
Kapustu pokrájame na jemné rezance, pridáme pokrájanú cibuľu a najemno pokrájaný pór.
Domažlické koláče virtuálnym kamarátom
Skvelý virtuálny kamarát nám daroval rýchlokysky od Tupperware, ktoré som doteraz nepoznala, ale dnes som jednu vyskúšala...
Bezlepkové morčacie karbonátky so zelerom a kurkumou
Máte chuť na ľahký obed, ktorý vás zasýti a dodá vám energiu na zvyšok dňa? Vyskúšajte naše bezlepkové morčacie karbonátky so zelerom a kurkumou....
Zemiaky hore pupkom
Tieto zemiaky som robila ako prílohu k patizonu a na tomto obrázku ide o prílohu, teda zemiaky....
Tatarská omáčka
Všetky suroviny zmiešame a dáme do chladničky odstáť. Používame ako klasickú tatarku.
Fialové jedlo
Vopred upozorňuje odporcov vyprážaných jedál ktorý svojimi , dovolím si tvrdiť , až puritánskymi názormi...
Jablká a slivky v jednom koláči
Čerstvé jablká so slivkami spolu v jednom koláči vás milo prekvapia výbornou chuťou....
Kapustový šalát
... kapustový šalát, veľmi jemný, chutný, osviežujúci... jednoducho treba pripraviť...
Celozrnné palačinky
Rada kombinujem tradičné jedlá so zrnkami a celozrnnými prísadami. Začala som pridávať po lyžičkách, kým...
Zemiakový srnčí chrbát
Tento srnčí chrbát sa podáva ku mäsku na šťave, alebo samostatne , so zeleninou...
Tekvica po mojom
Vlastne nie je to tekvica, ale cukina. Mladučká svieža, priniesol mi ju švagor zo...
Rizoto s medvedím cesnakom
Keďže medvedí cesnak je teraz veľmi aktuálny a kto vie kde ho hľadať, tak vie že...
Gnocchi s bryndzovo-špenátovou omáčkou a kuracím mäsom
V tomto recepte vám ukážeme ďalšiu chutnú kombináciu klasických surovín. Navyše pri príprave domácich cestovín vám...
Rýchly ovocný koláč - bábovka
Toto je momentálne náš najobľúbenejší recept, ktorý pečiem so všetkými druhmi ovocia.