Foto: kreolka
35 minút
príprava
príprava
35-40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
ovocie necháme odkvapkať každé zvlášt.
- 2
Do hladko vymiesaneho margarinu zapracujeme cukor a vanilkovy cukor.potom primiesame po jednom vajcia-kazde asi 30 sekund.Muku zmiesame so solou,kypriacim praskom a pudingovym praskom a striedavo s mliekom v dvoch davkach kratko zaslahame na strednom stupni slahaca.
- 3
cesto pomocou stierky rozotrieme na vymasteny a mukou vysypany plech,poukladame odkvapkane ovocie a posypeme mandlami. moj typ: namiesto mandarinok mozme pouzit aj zavarane marhule.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu