Foto: zltozelena
Cez týždeň som spravila klasické tiramisu a keďže mojim blízkym veľmi chutilo chceli aby som ho spravila znova.A ja som nechcela urobiť znova to Zobraziť celý popisCez týždeň som spravila klasické tiramisu a keďže mojim blízkym veľmi chutilo chceli aby som ho spravila znova.A ja som nechcela urobiť znova to isté tak som si to trošku pozmenila=)
príprava
Postup
-
1
Najprv si uvaríme kávu,ktorú necháme mierne vychladnúť.Šľahačku vyšľaháme s vanil.cukrom a stužovačom,pridáme jogurt,nátier.maslo,práš.cukor a všetko spolu dobre premiešame.
- 2
Krém si rozdelíme na 2 časti.Do prvej časti vmiešame škoricu.Do druhej časti vmiešame nastrúhanú čokoládu a kakao.
- 3
Na dno tortovej formy vyložíme piškóty,ktoré namočíme v káve.Na piškóty natrieme 1. krém,potom dáme ďalšiu vrstvu piškót namáčaných v káve.Na druhú vrstvu piškót dáme 2.krém.Vrch ľubovoľne ozdobíme a dáme stuhnúť do chladu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Takže - vypekaj, peč, var a raduj sa ďalej z krásnych kulinárskych výsledkov. :-)))