Bezlepkové kokosky

andrea3 - fotkaandrea3, 15. decembra 2010
Bezlepkové kokosky
Foto: andrea3
40
porcií
20 minút
príprava
10 minút
na 170 °C

Suroviny

90 g
60 g
80 g
50  g
1 ks




Postup

  1. 1

    Z uvedených surovín si spracujeme cesto, znovu som si pomohla pekárničkou. Cesto som dala do sáčku a dala zachladiť na hodinku do chladničky. Pomocou lisu na cesto som na suchý plech vytláčala koláčiky.

    Bezlepkové kokosky - obrázok 1
  2. 2

    Piekla som na 170 C do ružova. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

maria777
už aj vyskúšam mám nový lis a chýbal mi práve recept, ďakujem
andrea3
ak môžem este poradit, skus radsej tvary, kde nie je vela listkov alebo koliecok, lebo po upeceni sa mi tie co su odfotene na plechu rozpadavali.
elisticka
@andrea3 to je najvacsi problem celiatickych kolacikov su moc krehke ......aj ja mam ten lis ale nejak sa mi a stym zle robi neviem ci som nevyhodila len peniaze.....
andrea3
@elisticka urcite si nevyhodila peniaze za lis zbytocne, ja ho mam len kratko, ale skusala som aj karamelove susienky a islo to, ale treba trochu ubrat muky alebo pridat viac tuku, aby bolo cesto makksie :-) Karamelove sa nelamali.
cica2
pekné kokosky a kokosové máme radi...ak sa môžem opýtať, kde ste kúpili ten lis?
andrea3
@cica2 lis som kupila z tescomy, ale odporucam kupit radsej kovovy, lebo prvy som bola hned reklamovat, lebo vnutri sa nieco zlomilo a uz nefungoval, nastastie mi poslali hned novy :-)
nadia56
recept vyskusam aj ja ale z normalnej muky, dakujem, ja som tiez nebola uspesna v praci s lisom, mam ho odlozeny v skrinke, robila som len raz, sice sa keksiky podarili, ale akosi ma praca s lisom nenadchla, hoci je to oveka jednoduchsie, rychlejsie ako vykrajovanie rucne, ukladam do kk, pekny den vsetkym -=