Sezóna jahôd začína....
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Jahody očistíme, umyjeme a rozmixujeme - nemusíme úplne na kašu, môžu ostať aj malilinké kúsky jahôd, je to tak chutnejšie.
- 2
Pridáme cukor a mlieko, ja to robím od oka, takže neviem presný pomer, mlieko dávam tak, aby to nemalo sfarbenie dobiela, aby vynikla chuť jahôd, nie mlieka.
- 3
Podávame vychladené, prípadne s ľadom.
- 4
TIP: Naša mamina nám tento koktejl zvykla dávať do rôznych umelohmotných kelímkov a do mrazničky - bola z toho chutná domáca zmrzlinka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu