
Petržlenovo-medvedie pesto so slnečnicovými semienkami
Keď na jar začne rásť medvedí cesnak, nie je nič ľahšie ako si urobiť medvedie pesto....

Hrnčeková bábovka
Zo žĺtkov a kryštálového cukru vyšľaháme penu do hladka najlepšie bez kryštálikov cukru. Do bielkov pridáme...

Kakaové stromčeky s marcipánovou plnkou
Tieto bezlepkové keksíky vás prekvapia tým, že sú neuveriteľne krehké. Keď ich vložíte do úst,...

Nadýchaná jahodová pena s medom
Ak ste si už domov nazbierali plné košíky jahôd, určite si pripravte túto jemnú jahodovú penu s medom a vanilkou....

Pečené bataty plnené fazuľou
Pečené sladké zemiaky sú dobré samy osebe. My sme k nim pridali fazuľu v paradajkovej omáčke....

Plnené pečené jabĺčka s marcipánom
Využite naše obľúbené ovocie počas zimných dní aj do chutného voňavého dezertu....

Tiramisu dezert so sušienkami bez lepku
Čakáte hostí a chcete urobiť dobrý dojem hostiteľa či hostiteľky? Máme pre vás skvelý tip....

Medovníčky ako ozdoby na stromček
Múku s kakaom, jedlou sódou a korením preosejeme na pracovnú dosku. Vajcia, zmäknuté maslo,...

Pečený čučoriedkový lievanec s cícerom bez lepku
Lievance pripravené na panvici poznáme všetci. Ale čo tak vyskúšať niečo nové, chutné a výživné?...

Medovníkové valentínske srdiečka bez lepku
Na svätého Valentína radi obdarúvame svojich najbližších či už kvetmi, sladkosťami alebo inými darčekmi. My sme pre vás dnes pripravili jednoduchý, ale efektný recept na bezlepkové medové srdiečka....

Výborný pórový koláč z kysnutého cesta
Zmena nezaškodí. Čo tak pripraviť z póru slaný koláč?...

Pohánkový šalát so zeleninou a s vajíčkom
Pohánkové šaláty sú veľmi vďačné. Zasýtia a dodajú všetko, čo človek potrebuje.

Jazmínová ryža s bazalkou a arašidmi
Jazmínová ryža je typ dlhozrnnej ryže s veľmi osobitou vôňou a chuťou, podobnou praženým orechom....

Red velvet palacinky
V miske rozhabarkujeme mlieko a vajíčka. Prilejeme minerálku a pridáme práškový cukor. Vlejeme...

Divina špikovaná koreňovou zeleninou
Mrkvu a zeler ošúpeme a nakrájame na tenké hranolčeky, ktoré sa dajú pripevniť do špikovacej ihly....

Bezlepkový veľkonočný bochník
Recept na bezlepkový veľkonočný bochník s múkovou pastou na vrchu.

Svieže citrónovo-malinové makrónky
Posledný štvrťrok mám makrónkové obdobie - stále ma láka skúšať nové farby, chute, kombinácie....

Kuracie lýtka na zelenine
Kuracie mäso patrí medzi najobľúbenejšie a najčastejšie používané i v našej domácej kuchyni....

Medovníkový adventný kalendár
Adventný kalendár z dobrého medovníkového cesta je čarovná dekorácia zložená z množstva drobných sladkostí, ktoré vás...

Demikát. Takto sa jedinečná bryndzová polievka varí na Liptove
Demikát, to je svetový unikát. Tradičná slovenská bryndzová polievka z liptovského regiónu je naším národným pokladom....

Ryba z treného maslového cesta s tymianom
Na Veľký piatok sa podľa tradícií jedla buď hustá polievka alebo ryba. A keď nebola pekne...

Pohánkové palacinky
Palacinky sú obľúbenou pochúťkou. Čo tak spojiť príjemné s užitočným a urobiť palacinky z pohánkovej múky?

Zajac zo šľahaného olejového cesta s mandľami
Niekde môže byť na Veľkú noc baranček a niekde zase zajac.

Lieskovooriešková mliečna ryža s marcipánom
Mliečna ryža ako dezert, vychutnajte si ju s ryžou SOS Classic.