Kuracie mäsko v cestíčku
Rýchla príprava kuracieho mäska v cestíčku.
Zdroj: Staré recepty
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmiešame vajíčka, horčicu, zemiakový škrob, osolíme, okoreníme (môžeme mixérom vyšľahať).
- 2
Do tejto zmesi naložíme kuracie mäso narezané na plátky hrubé asi 0,5 cm. Necháme aj cez noc chladničke (ak treba na rýchlo, tak vyprážame hneď).
- 3
Plátky mäsa vyprážame na oleji u oboch strán. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom. V tejto zmesi v chladničke vydrží aj 4 dni. Dobrú chuť.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu