Jazmínová ryža s bazalkou a arašidmi
Foto: ryzasos
Jazmínová ryža je typ dlhozrnnej ryže s veľmi osobitou vôňou a chuťou, podobnou praženým orechom. Vyskúšajte tento rýchly recept na vynikajúcu orientálnu prílohu Zobraziť celý popisJazmínová ryža je typ dlhozrnnej ryže s veľmi osobitou vôňou a chuťou, podobnou praženým orechom. Vyskúšajte tento rýchly recept na vynikajúcu orientálnu prílohu s ryžou SOS Jasmine.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte podľa návodou na obale.
- 2
Na panvici na čili oleji opražte nasekané alebo celé arašidy a pridajte zázvor. Potom pridajte kokos a nasekanú bazalku, spolu s ryžou.
- 3
Pár minút restujte a podávajte.
Tiež jazmínová ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu