Vianočný ryžový puding
Sladký dezert inšpirovaný Áziou - je skvelý počas celého roka, ale v čase Vianoc je kokosovo-škoricová...
Čokoládovo-mätová pena so zrkadlovou polevou
Čokoládovú penu pripravíme napučaním želatíny v 20 ml vody asi 10 minút. Smotanu s mascarpone vyšľaháme...

Klasický vanilkový crème brûlée
Tento dezert je geniálny hneď dvakrát. Jeho príprava je jednoduchá a chuť je úchvatná....

Šlehačkový pohár s vaječným koňakem
Do pohárů rozdrobíme sušenky, pokapeme vaječným koňakem. Pak si vyšleháme šlehačku spolu se ztužovačem a...

Gaštanové tiramisu
Talianska klasika ozvláštnená gaštanovým pyré. Je to rýchlovka - najťažšie je to čakanie, kým sa...

Gaštanové guľky s čokoládou
Fantastické gaštanové guľky, ktoré robieva moja svokra. Keďže sme závislé na gaštanoch. ? Receptík...

Pistáciovo-malinový koláčik na spôsob tiramisu
Moja mamina veľmi ľúbi kombináciu maliny a pistácie a na poslednú chvíľku ma požiadala o koláčik alebo...

Mandľové včelie úle
Výborný nepečený dezert plný mandlí, kakaa s príchuťou lahodného mandľového likéru.

Dezert z bielej čokolády
Nad parou rozpustíme bielu čokoládu. Želatínu necháme napučať v ľadovej vode. Zmiešame creme fraiche s...
Arašidové jablko
Ak máte chuť na rýchly sladký dezert bez pečenia, toto je ideálny recept. Milovníci arašidového...

Krupicové flameri s jogurtovou omáčkou
Do kastrólika s mliekom nalámeme čokoládu, ochutíme štipkou soli, krupicovým cukrom, zrnkami z vanilkového struku...

Jablíčko s ořechovým máslem a semínkama
Nepeču ale občas mě navečer honí mlsná. Skvělá kombinace jablíčka a burákového másla. I...

Kokosová pena s pomarančovým krémom a tekvicovou zmrzlinou
Nie som cukrár, ale vymýšľanie dezertov ma doslova chytilo za srdce. Dá sa s nimi krásne „vyhrať“, pracovať s farbami, vôňami, tvarmi a napokon aj vtipným servírovaním....

Jednohubky z lístkového cesta
Z rolky lístkového cesta formičkou vykrajujeme tvary vo forme kvetu a ukladáme do menších papierových košíkov na...

Mrazený dezert z ananásu a jogurtu
Ananás bez šupky a tvrdého stredu nakrájame na kúsky. Vysypeme ich do hrnca, zopár si odložíme...

„Zebra koláč“ z maslových sušienok
V jednom hrnci necháme zohriať mlieko a doň vsypeme cukor. Necháme ho roztopiť za občasného miešania...