„Zebra koláč“ z maslových sušienok fotorecept
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
V jednom hrnci necháme zohriať mlieko a doň vsypeme cukor. Necháme ho roztopiť za občasného miešania a stiahneme z platne.
- 2
V druhom hrnci na miernom ohni roztopíme maslo s čokoládou. Do roztopenej čokolády potom vmiešame Gustin a kakao.
- 3
Následne osladené mlieko vlejeme k čokoládovej zmesi a varíme za stáleho miešania.
- 4
Hotový puding potom nanášame na sušienky a ukladáme za sebou.
- 5
Zo všetkých strán potom ešte premažeme zvyšným krémom.
- 6
Môžeme ozdobiť parížskou šľahačkou v prášku pripravenou podľa návodu.
Tiež nepečený zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu