Čokoládová pena
Čokoládová pena

Dvojfarebná čokoládová pena v pohári

Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 7. septembra 2021
Dvojfarebná čokoládová pena v pohári
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

200 g
200 g
600 ml
2 PL




Postup

  1. 1

    Obidva druhy čokolády roztopíme vo vodnom kúpeli – každú zvlášť.

  2. 2

    Smotanu vyšľaháme s práškovým cukrom a rozdelíme do dvoch misiek. Do jednej misky vmiešame roztopenú vlažnú horkú čokoládu a do druhej bielu čokoládu.

  3. 3

    Tmavú aj bielu čokoládovú penu rozdelíme pomocou cukrárskych vrecúšok do pohárov (z uvedeného množstva vyjde približne 10 pohárov s objemom 120 ml). Ozdobíme drobným ovocím.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia