Dvojfarebná čokoládová pena v pohári
Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 7. septembra 2021
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 7. septembra 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Obidva druhy čokolády roztopíme vo vodnom kúpeli – každú zvlášť.
- 2
Smotanu vyšľaháme s práškovým cukrom a rozdelíme do dvoch misiek. Do jednej misky vmiešame roztopenú vlažnú horkú čokoládu a do druhej bielu čokoládu.
- 3
Tmavú aj bielu čokoládovú penu rozdelíme pomocou cukrárskych vrecúšok do pohárov (z uvedeného množstva vyjde približne 10 pohárov s objemom 120 ml). Ozdobíme drobným ovocím.
Tiež Čokoládová pena:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu