
Cuketové jednohubky
Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte...

Fish and Chips v tortille
Slávne britské jedlo Fish&Chips vzniklo v druhej polovici 19. storočia v rade robotníckej triedy a je...

Záhradná zmes s grilovanou rybou
Papriku nakrájame na väčšie kocky, šampiňóny na štvrtiny, cherry paradajky na polovice a červenú cibuľu...

Surimi prúžky s citrónovým olejom
Mám ráda jídla nepřekombinovaná, jednoduchá, rychlá a tak jsem došla až k této jednoduché úpravě...

Mrkvovo-lososová nátierka
Mrkvu očistíme a nastrúhame najemno. Pridáme šľahaný nízkotučný tvaroh, 2 lyžice tatarky, alebo ak chcete úplne diétnu...

Sardinková (rybacia) nátierka bez cibule
Keďže deti nemajú veľmi v láske čerstvú cibuľu, ktorá sa bežne dáva do rybacej nátierky, ...

Najjednoduchší losos
Jediny problem, vacsinou cim jednoduchsi recept - tym kvalitnejsie suroviny. Dobry steak je 80%...

Tuniakové placky s hráškovým pyré
Po bohatom sviatočnom stole dobre padnú jedlá v duchu wellness. Teda z ľahších surovín, spracovaných šetrnými technológiami, ktoré však určite zasýtia aj chutia,...

Šalát so surimi tyčinkami
Po dlhom čase som sa rozhodla pridať recept... Vymýšľam niečo fajné na silvestrovský stôl a podaril...

Roláda z lososa, zubáča a špenátu
Prvým krokom je spracovanie a príprava jemných čerstvých filiet zo zubáča a lososa. Z lososa pripravíme steak,...

Sumec v slaninke na pikantnej salse
Ryba – kráľovná sladkých vôd – si zaslúži aj titul kráľovnej stola. Je zdravá, ľahko...

Zemiakovo–rybací nákyp
Uvarené ošúpané zemiaky nakrájame na plátky a vložíme do vymastenej nádoby. Na ne položíme restované šampiňóny,...

Filé z morského jazyka v paradajkovej omáčke
Filé umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a marinujeme citrónovou...

Pácovaný losos
V mise zmiešame soľ, cukor, badián, kôru z citróna a limetiek a dôkladne...

Na morskom dne :-)
Dostala sa mi do rúk roztomilá knižka "Receptíky pre malých kuchárov" a po jej prelistovaní sa to...

Lososovo-špargľové lasagne
Inspiraciu na toto jedlo som nasla na tejto linke http://www. taste. com. au/recipes/22213/salmon+leek+and+asparagus+lasagne

Pečené zemiaky s tuniakovou plnkou
Toto jedlo je zdravé, ľahko stráviteľné a hlavne jednoduché na prípravu a aj ten čo nemá...

Vysmážaná treska s kokjtejlsósom
Tri vety o islandskej kuchyni. 1. Jej základom je rybacie a jahňacie mäso. 2....

Šalát z kyslých sleďov, cvikle a uhoriek
Kúpil som si nedávno takýto šalát a veľmi mi chutil, tak som si povedal, že...

Pošírovaný losos na pomarančovom carpaccie
Pomaranče okrájame až na dužinu, aby nezostala žiadna horká biela šupka na povrchu. Nakrájame na...

Plnené pstruhy na zbojnícky spôsob
Očistené pstruhy zvonka i z vnútra osolíme a okoreníme mletým čierným korením, naplníme pripravenou plnkou, ...

Pangasius na masle s pórom so zemiakovou kašou
Je to velmi obľúbené jedlo mojej dcérky, vždy všetko spapá

Gratinovaný pangasius
Dnes som trochu improvizovala a výsledok bol celkom fajn. Použila som filety z pangasia. Myslím...

Pstruh na bylinkách
Pstruha vykostíme a dôkladne umyjeme. Dochutíme soľou, korením, rascou, paprikou a opečieme na...

Pečený pstruh na masle s orechovou kôrkou
Taký jednoduchý oddychový sobotný obed. Pečený pstruh na masle a do otvorov som plnila drvené orechy....

Filety s pórom v syrovej omáčke
ja som pon prakticky prisla ako sa hovori "kura k zrnu". , ale hned ma zaujal svojou...

Rybacie krokety
Tento recept vznikol náhodou. Chcel som robiť kuracie prsia Manchurian od @Violeta. No mal som...

Losos teriyaki s pórom a rezancami
Máte radi chutné ryby a rýchlu prípravu? Ak áno, tak tento recept si určite obľúbite...

Morský čert s olivovou salsou
Pôvodný recept som videla na tejto stránke http://www. jamieoliver. com/recipes/fish- recipes/grilled-or-roasted-monkfish-with-black-olive-sauce-and-lemon-mash/ Monkfish - Morský čert nie je veľmi vzhľadná...

Rybie filety so salámou, medvedím cesnakom a nivou
Na recept lze použít jakékoli rybí filety, já jsem tentokrát dělala s pangasem, ale dokážu...