Losos - najchutnejší na svete!

tasty - bez fotkytasty, 3. apríla 2015
Losos - najchutnejší na svete!
Foto: tasty

Milujem lososa, preto aj väčšina mojich receptov na tému - LOSOS na veľa spôsobov.

1
porcia
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lososa stiahneme z kože, pridáme bazalku pošúchanú medzi prsty. Na panvicu - olej, smažíme z každej strany 2 minúty (2x4=8 min.) Medzitým si uvaríme brokolicu alebo očistíme inú zeleninu, ktorú použijeme ako prílohu. Lososa servírujeme na zelenine, dochuteného citrónovou šťavou a soľou.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
odporucam kozu nechat na lososovi,ktora zabranuje vysusenie a uniku stavy,a dat ju dole az po upeceni.namiesto oleja na panvicu je lepsie potriet rybu olejom a opekat nasucho tak,aby v jadre bol medium.

Pridaj komentár k receptu: