Postup
-
1
V osolenej vode varíme cestoviny asi 12 minút. Filety z lososa umyjeme, osušíme, nakrájame na porcie, osolíme a okoreníme. Na panvici zohrejeme olej a porcie ryby prudko opečieme, potom ich vyberieme. Výpek zmiešame s citrónovou šťavou, vodou, vínom a 3 minúty povaríme, potom pridáme smotanu.
- 2
Vmiešame bylinky, zahustíme solamylom, prevaríme, osolíme, okoreníme čiernym korením, osladíme. Porcie ryby necháme v omáčke 5 minút odležať. Cestoviny scedíme a upravíme s lososom a omáčkou na misu.
- 3
Ozdobíme čerstvou bazalkou a posypeme čerstvo namletou zmesou korenia.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu