(tip na rýchlu večeru)
Postup
-
1
V osolenej vode s olivovým olejom si uvaríme cestoviny (ja najčastejšie používam fusili- špirálky).
- 2
Do uvarených cestovín pridáme bazalkové pesto (môže byť aj paradajkové).
- 3
Pridáme tuniaka v olivovom oleji aj s olejom (na celé balenie cestovín dávam 3 malé konzervy).
- 4
Cherry paradajky rozkrojíme na polovicu a zmiešame s cestovinami.
- 5
Na záver posypeme nastrúhaným parmezánom. najlepšie sú teplé. Prajem dobrú chuť. TIP: Do cestovín môžete pridať, čo nájdete v chladničke. Ja pridávam aj sušené paradajky, nakrájaný balkánsky syr na kocky a cesnak.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu