Foto: martinis
Treska s paradajkami, cibuľou, olivami a varenými zemiakmi.
1
porcia
porcia
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, pokrájame na menšie kocky a varíme v osolenej vode do zmäknutia (cca 15 minút).
- 2
Na oleji opečieme na kocky pokrájanú cibuľku, chvíľu dusíme, zalejeme paradajkami z konzervy, ktoré jemne roztlačíme, pridáme pokrájané olivy, tresku.
- 3
Dochutíme zopár kvapkami citrónovej šťavy, soľou a mletým čiernym korením, necháme na sporáku kým treska nie je hotová.
- 4
Rybu podávame s osolenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou :))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu