Úhor na šalátiku s opečeným citrónom fotorecept
Milan Poloha a Peter Melkus
gastroporadca a kuchár reštaurácie Napoleon v Šebastovciach, 13. júna 2013
gastroporadca a kuchár reštaurácie Napoleon v Šebastovciach, 13. júna 2013
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mladé výhonky vložíme do misky a premiešame s citrónovou šťavou, soľou, olejom a preložíme na tanier.- 2
Opláchnutého a osušeného úhora osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou.- 3
Sprudka opečieme na oleji a necháme trochu odležať na teplom mieste. Podávame so šalátikom a plátkom citróna, ktorý sme opiekli na masle s cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu