Plnený fenikel s ragú z lososa, jedlého bôbu a húb
Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón v Bratislave, 27. mája 2011
šéfkuchár reštaurácie Malecón v Bratislave, 27. mája 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fenikel očistíme, rozdelíme na jednotlivé vrstvy a blanšírujeme v osolenej vode. Pri podávaní ho naparíme naplníme rybacou zmesou.
- 2
Lososa nakrájame na menšie kúsky a orestujeme na masle s trochou oleja, pridáme nakrájané huby, povarený a olúpaný bôb a mladú cibuľku.
- 3
Zalejeme smotanou, ochutíme soľou, čiernym korením a zredukujeme. Nakoniec pridáme nasekaný petržlen.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu