Foto: marek135
takto ma to naučil môj poľský kamarát, ktorý veľmi obľubuje ryby a takto ma naučil aby som nezabíjal chuť ryby koreninami.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rybie filé po rozmrazení trochu osušíme utierkou, mierne osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme chvíľku postáť, rozpálime si olej, filé obalíme v hladkej múke a dáme vyprážať z oboch strán kým nechytí zlatistú farbu.
- 2
Podávame so zemiakovou kašou. Ja som podával s cviklovým šalátom podľa @Maartina len som tam pridal ešte varené zemiaky. Dobrú chuť!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu