Rybacie soté

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
200 g
200 g
1 KL
1 KL
1 PL
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozohriatom oleji opražíme na kolieska pokrájaný pór, pridáme pretlačený cesnak, pokrájané šampiňóny, na dlhšie rezance pokrájanú hlávkovú kapustu a horčicu.

  2. 2

    Ochutíme soľou a karí korením a krátko podusíme.

  3. 3

    Na záver pridáme na malé kúsky pokrájanú tresku a podusíme 10 minút. Ozdobíme bazalkou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame s ryžou natural.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby morské, Hlavné jedlá, Dusené, Vyprážané, 50 jedál z rýb

Diskusia k receptu