Pečený pstruh s maslom a slaninkou

sjuz - fotkasjuz, 29. októbra 2010
Pečený pstruh s maslom a slaninkou
Foto: sjuz

Vždy robievame pstruha na klasiku - obalený v múke a vysmažený na masle. Teraz som chcela pripraviť na iný spôsob - pstružík bol veľmi Zobraziť celý popisVždy robievame pstruha na klasiku - obalený v múke a vysmažený na masle. Teraz som chcela pripraviť na iný spôsob - pstružík bol veľmi chutný.

10 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

 čerstvý
  klasické




Postup

  1. 1

    Umytých pstruhov osolíme zvnútra aj zvonku. Dnu vložíme plátok petržlenovú vňať, plátok masla a plátok slaniny.

    Pečený pstruh s maslom a slaninkou - obrázok 1
  2. 2

    Navrch pstruha uložíme zasa plátok masla a slaninky. Na pekáči polejeme olivovým olejom, a dáme piecť do vyhriatej rúry.

    Pečený pstruh s maslom a slaninkou - obrázok 2

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia