Lahôdkové rezy v kyslej smotane fotorecept
Použite marinované sleďové ryby. Nemusí byť vždy majonéza, stačí aj kyslá smotana, aby si to mohli aj dámy vychutnávať.
porcií
príprava
Suroviny
1000 g (marinované sleďové ryby) |
|
375 g |
|
2 - 3 PL |
|
2 PL (Hellmanns) |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 KL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ja som použil tieto ryby, ale môžete použiť aj iné. Celý obsah nalejeme do sitka, nech pôvodný nálev odtečie. Potom použijeme ryby, ktoré krájame na 2 cm kusy. Cibule použijeme asi polovicu z celkového množstva. Tú nemusíme krájať, v týchto rezoch je pokrájaná na jemno.
-
2
Všetky napísane suroviny dáme do misy.
-
3
Všetko zmiešame a dáme do skla na osem a viac hodín odležať v chlade.
-
4
A môžeme konzumovať. Najlepšie toto ostro-kyslé jedlo vychutnáte po nejakej oslave. Je to vyprošťovák vhodný aj pre dámičky. Pre mňa ešte plus čili omáčka.
Čo by nemohli,môżu.To asi kvoli kaloriam,ale občas zhrešit nieje nič strašné.pekný večer všetkým.