
Čierne rizoto s grilovaným lososom
Na hlbšej panvici rozpálime olivový olej, prihodíme k nemu nadrobno nasekaný cesnak spolu so šalotkou...

Sumec na špenáte
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme špenátové listy, ...

Široké rezance s kúskami restovaného lososa
Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme na kocky nakrájaného lososa, nakrájané cherry paradajky, ...

Rýchly krabí šalát
Recept mám z letáku, no odkedy som naň natrafila je u nás veľmi obľúbený.

Rybie prsty s hranolkami
Inšpiracia pre "prázdninové babky " a ich vnučatká alebo fastfood doma.

Tuniaková nátierka
Potrebujeme: 180g tuniak vo vlastnej šťave, 200g cottage cheese, podľa chuti najemno nasekanú cibuľu, ...

Polievka z krabích tyčiniek
Postup prípravy tejto polievky je veľmi jednoduchý, najčastejšie ju robím na chladnejšie jesenné a zimné dni....

Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.

O - Suimono
Japonská polievka, ktorú som prvýkrát ochutnala v jednej sushi reštaurácii. Tak som sa rozhodla, ...

Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu
Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.

Halászlé
Kotlíkové halászlé - až sa bojím, že sa spustí tradičné komentárové peklo o autenticite :) #takto...

Tolstolobik na zelenině
Poslední dobou nějak zanedbávám rybky, tak jsem našla v mrazáku ještě kus tolstolobika, kterého mám...

Rybacie krokety
Cibuľu si očistime , pokrajame a podusime. pridame k nej rybu pokrajanu na kocky a osolime...

Šťuka na slanine s mrkvou a pečenými zemiakmi
Rybu si asi 2 hod. pred pečením osušíme, okoreníme korením na ryby, pokvapkáme citrónom,...

Plnené vyprážané vajíčka
Recept som videla na ATV a veľmi ma zaujal svojou jednoduchosťou a zároveň možnosťou meniť ho...

Aljašská treska s kôprovou omáčkou a zemiakmi
Na záhrade muž našiel pekný kôpor. Chcel z neho omáčku. Včera sme mali kôprovú s...

Tuniakový šalát s avokádom a jablkom
Da sa servirovat na hrianke, alebo chlebe, aj ako dip, alebo aj na teplo...

Pečené pstruhy so šampiňónmi, provensálskym korením a smotanou
Takto upraveného pstruha máme najradšej...

Losos s anglickou petržlenovou omáčkou
Jednoduchý a zdravý receptík z parného hrnca . Nenáročný na čas a prípravu :)

Pikantná tuniaková nátierka
Nátierky robievam často, máme ich radi a keď má človek menej času, ako ja dnes,...

Losos v lístkovom ceste
Mrkvu a pór nakrájame na veľmi tenké a dlhé rezance, krátko povaríme v osolenej vode a...

Marinovaný losos
Ryby jsou zdravé a já je navíc mám ráda. Takže se snažím aspoň jednou týdně...

Tuna Mornay - Tuniak zapečený v bielej omáčke
Tuniak z konzervy zapeceny takto v bielej omacke je tu dost oblubene jedlo. Je...

Grilovaná šťuka na bylinkách
Šťuku opečieme na panvici s bylinkami a cesnakom. Potom ju dáme piecť do rúry na osem...

Zapečené rybie filety na kyslej smotane
jednoduchý recept mojej maminky, ktorý si oblúbili najma deti, čomu vdačáýžťčím kedže rybku zťažka dostanem...

Kapor na spôsob „Rác“
Kapra nakrájame na kusy a prešpikujeme slaninou. Zemiaky uvaríme v šupke a nakrájame na plátky.