
Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle

Čierne rizoto s grilovaným lososom
Na hlbšej panvici rozpálime olivový olej, prihodíme k nemu nadrobno nasekaný cesnak spolu so šalotkou...

Sumec na špenáte
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme špenátové listy, ...

Tuniaková nátierka
Potrebujeme: 180g tuniak vo vlastnej šťave, 200g cottage cheese, podľa chuti najemno nasekanú cibuľu, ...

Rýchly krabí šalát
Recept mám z letáku, no odkedy som naň natrafila je u nás veľmi obľúbený.

Široké rezance s kúskami restovaného lososa
Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme na kocky nakrájaného lososa, nakrájané cherry paradajky, ...

Rybie prsty s hranolkami
Inšpiracia pre "prázdninové babky " a ich vnučatká alebo fastfood doma.

Šťuka na slanine s mrkvou a pečenými zemiakmi
Rybu si asi 2 hod. pred pečením osušíme, okoreníme korením na ryby, pokvapkáme citrónom,...

Tolstolobik na zelenině
Poslední dobou nějak zanedbávám rybky, tak jsem našla v mrazáku ještě kus tolstolobika, kterého mám...

Polievka z krabích tyčiniek
Postup prípravy tejto polievky je veľmi jednoduchý, najčastejšie ju robím na chladnejšie jesenné a zimné dni....

Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.

O - Suimono
Japonská polievka, ktorú som prvýkrát ochutnala v jednej sushi reštaurácii. Tak som sa rozhodla, ...

Rybacie krokety
Cibuľu si očistime , pokrajame a podusime. pridame k nej rybu pokrajanu na kocky a osolime...

Aljašská treska s kôprovou omáčkou a zemiakmi
Na záhrade muž našiel pekný kôpor. Chcel z neho omáčku. Včera sme mali kôprovú s...

Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu
Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.

Plnené vyprážané vajíčka
Recept som videla na ATV a veľmi ma zaujal svojou jednoduchosťou a zároveň možnosťou meniť ho...

Tuniakové špagety z jedného pekáča
Jedlá z jedného hrnca patria k veľmi obľúbeným, lebo pri ich príprave sa v kuchyni toľko...

Tuniakový šalát s avokádom a jablkom
Da sa servirovat na hrianke, alebo chlebe, aj ako dip, alebo aj na teplo...

Pečené pstruhy so šampiňónmi, provensálskym korením a smotanou
Takto upraveného pstruha máme najradšej...

Losos s anglickou petržlenovou omáčkou
Jednoduchý a zdravý receptík z parného hrnca . Nenáročný na čas a prípravu :)

Pikantná tuniaková nátierka
Nátierky robievam často, máme ich radi a keď má človek menej času, ako ja dnes,...

Jednoduché chutné filé
takto ma to naučil môj poľský kamarát, ktorý veľmi obľubuje ryby a takto ma naučil aby...

Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne
Premeňte obyčajné uvarené zemiaky v šupke na chrumkavú pochúťku....

Grilovaná šťuka na bylinkách
Šťuku opečieme na panvici s bylinkami a cesnakom. Potom ju dáme piecť do rúry na osem...

Losos v lístkovom ceste
Mrkvu a pór nakrájame na veľmi tenké a dlhé rezance, krátko povaríme v osolenej vode a...

Zapečené rybie filety na kyslej smotane
jednoduchý recept mojej maminky, ktorý si oblúbili najma deti, čomu vdačáýžťčím kedže rybku zťažka dostanem...

Treska od tresknutého rybára
Prečo tresknutého? Už 44 rokov chytám ryby a rovno ich púšťam. Potom, keď majú blízki...