Foto: babi
Recept som vymyslela doslova počas varenia, dopadlo to výborne, tak vám ho ponúkam
30 min minút
príprava
príprava
30 min minút
na 180-200°c °C
na 180-200°c °C
Suroviny
|
|
1 ks (väčší) |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
3-4 stonky |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
|
|
1 čl nasekaný |
|
1 čl čerstvý nasekaný |
|
2čl |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Všetkú zeleninu aj jablká /ošúpané/ očistíme a nakrájame na väčšie kusy
-
2
V druhej miske si zmiešame citrónovú šťavu s nasekaným rozmarínom, kôprom, korením na ryby, čerstvo namletým korením štyroch farieb /ak nemáš, môže byť aj len čierne/ olivovým olejom a dochutíme Vegetou
-
3
Lososa umyjeme a dobre natrieme zmesou korenia a citr. šťavy /nie celou/ druhú časť vmiešame do zeleniny
-
4
Lososa na plechu obložíme zeleninou
-
5
Polejeme ešte olivovým olejom a upečieme. Podávame s petržlenovými zemiakmi a zeloninovým šalátom
Ďakujem za odpoveď.
Inak, na vareche si všetci tykáme.