Tuniaková omáčka s parmezánom

elixir - fotkaelixir, 14. júla 2013
Tuniaková omáčka s parmezánom
Foto: elixir

Opäť jedno z ľahších jedál, bohatých na bielkoviny. (845 kJ)

1
porcia
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

70 g
40 g
5 ks
10 g
30 g
0,5 PL
0,5 ČL




Postup

  1. 1

    Očistíme a nakrájame cibuľu na drobno, paradajky na polovice...

    Tuniaková omáčka s parmezánom - obrázok 1
  2. 2

    ...na panvici rozohrejeme repkový olej, cibuľku na ňom opečieme, pridáme tuniaka, jogurt, oregano, čierne korenie a soľ, premiešame... potom pridáme aj paradajky, a prehrejeme.

    Tuniaková omáčka s parmezánom - obrázok 2
  3. 3

    Omáčku podávame s cestovinami, ozdobíme pažítkou a posypeme parmezánom. Dobrú chuť.

    Tuniaková omáčka s parmezánom - obrázok 3
  4. 4

    Hodnoty (cca):
    bielkoviny: 23g
    sacharidy:7,5g
    tuky: 9g
    845 kJ

Diskusia k receptu

afataga
tak to uz je ine kafe ako tofu, toto by som normalne jedla :-), vyzera mnamkovo
kika1212
Výborný nápad s tuniakom. Ryby môžeme na všetky spôsoby a toto je jeden z nich. Máš to krásne upravené.
elixir
@kika1212 Ďakujem. :) Tiež som začala objavovať čaro rýb, ešte len pred nedávnom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia