
Pizza chlebíky
Keď mám doma starší chlieb, stále ho využijem na tento spôsob. Obložím ho tým, ...

Baklažánové veže
Suroviny. Do rozpisu surovín som neuvádzala množstvá, záleží od veľkosti baklažánu a od toho, ...

Pařené jogurtové placky
Do misky dáme jogurt a smícháme s jedlou sodou a necháme sodu asi 5 minut aktivovat...

Lososová miska
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Chutný recept s lososom, hotový do pol hodiny? Vyskúšajte lososovú misku - je rýchla a jednoduchá na prípravu, obsahuje kopec zdravých surovín, ktoré zároveň poskytnú delikátne súznenie chutí....

Kuracia paštéta so zeleninou
Mäso pokrájame na väčšie kocky a zmixujeme. Petržlenovú vňať a šalotku nasekáme nadrobno a zmiešame s...

Letné cestoviny
Toto je moje najobľúbenejšie letné jedlo, mohla by som to mať aj každý deň. :-)

Vegan Pizza
Cesto: Urobíme si kvások. Zmiešame všetky suroviny s kváskom a necháme kysnúť aspoň 20 min.

Hydinová nátierka
Túto mäsovú nátierku máme veľmi radi. Ak aj vy si chcete spestriť olovrant alebo raňajky, ...

Pomarančový koláč
A zase som sledovala televíziu a zbadala som super koláč je fakt rýchly a super.

Jahodový dezert v čokoláde
Pripravíme si suroviny. Bielu čokoládu roztopíme , jahody rozmiešame s cukrom.

Jablkové tartaletky
Jablkový kompót: Jablká očistíme, nakrájame na kocky a povaríme v hrnci spolu s cukrom, vodou...

Kapusta s vajcami
Kapustu očistíme, opláchneme, zbavíme hlúbu a hrubších rebier a nakrájame ju na rezance.

Zapekaná brokolica s mandličkami
Z mojich casopisovych vystrizkov, urobila som si z nich taku riadnu kucharsku knihu, velmi rada sa...

Hroznovo-maková štrúdľa
Ostalo hrozno zo zavarania tak som sa odvazila urobhit zmenu. miesto visni som pridala hrozno, ale...

Hruškovo-pomarančový džem s hrozienkami a orechami
Zostali mi ešte bodkavé hrušky na sparcovanie a tak som sa rozhodla urobiť ešte z nich džem......

Zapekaný baklažán
Baklažán pozdĺžne prerežeme. Do každej polovice urobíme asi 4 zárezy, pričom dávame pozor, aby...

Tvarohovo-kalerábová nátierka
Kaleráb je v slovenskej kuchyni často používanou zeleninou. Pripravujú sa z neho polievky, šaláty, rôzne prílohy... Ale vyskúšali ste už z kalerábu nátierku?...

Kura s karí korením
Všetky suroviny zmiešame a necháme v chladničke stáť cez noc. Pekáč vymastíme uložíme naň kura, zvyšok marinády...

Dolné kuracie stehná s karfiolovým pyré
Dnes Vám rada predstavím môj rýchly a vynikajúci recept na skvelý obed. Spája sa v ňom...

Bezlepková dvojfarebná vianočka vo forme
Jednoduchá príprava dvojfarebnej vianočky v silikónovej forme.

Hovädzia sviečkovica so žemľovou knedľou
Mäso umyjeme, očistíme, nakrájame na valčeky s hrúbkou asi 7 cm. Horčicu vymiešame s...

Celozrnné cestoviny s nivovou omáčkou
Tento recept je z časopisu diabetik, náhodou som si ho kúpila a bol tam tento výborny a rychlý...