Foto: medovnicek
Recept mám z www.toprecepty.cz, je to skvelé spojenie pečeného a nepečeného cesta.
Suroviny
Cesto: | |
210 g |
|
70 g |
|
140 g |
|
20 g |
|
40 g |
|
Nepečené cesto: | |
150 g |
|
50 g |
|
60 g |
|
100 g |
|
60 g |
|
1 PL |
|
trocha |
|
Okrem toho: | |
|
|
na polievanie |
|
na polievanie |
|
Postup
-
1
Pečené cesto: zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto, ktoré vyvaľkáme, vykrojíme mesiačiky a upečieme vo vyhriatej rúre na 170 C do ružova.
- 2
Vychladnuté potrieme džemom, na ňu položíme vykrojený mesiačik z nepečeného cesta, polejeme bielou čokoládou a ozdobíme tmavou čokoládou.
- 3
Nepečené cesto: všetky suroviny vypracujeme na hladké cesto. V pôvodnom recepte bolo napísané, že nepečeného cesta treba urobiť o pol dávky viacej a ja som sa podľa toho riadila. Bolo to veru potrebné, aj keď mi z neho troška ostalo, to som neskôr pridala do guliek.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu