Foto: tinca
Nič náročné, ale rýchle a veľmi chutné, pre tých čo majú radi huby.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pokrájame si čerstvé šampiňóny na poloblúčiky. Na oleji si opražíme cibuľu a cesnak. Pridáme pokrájané šampiňóny, papriku, korenie a rascu mletú. Keď sú skoro orestované osolíme a pridáme štipku majoránky. Nakoniec vmiešame pochuťkovú smotanu.
- 2
Navrch rozbijeme vajíčka,ktoré tiež mierne osolíme, ale nemiešame necháme ich zapiecť vcelku, ako volské oko. Ozdobíme petržlenovou vňaťkou a podávame s chlebom a napr. s kyslou uhorkou. Dobrú chuť!
- 2
@kuku a nevylames si zuby na tej panvici? :-)