Hubové šatôčky na zeleninovom ragú

Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 20. septembra 2012
Hubové šatôčky na zeleninovom ragú
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6
porcií
45 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1000 g
400 g
300 ml
2 ks
1 ks
6 ks
100 g
1 ks
2 ks
300 g




Postup

  1. 1

    Zemiaky uvaríme, zomelieme, pridáme soľ, vajce a múku. Vyformujeme cesto, rozvaľkáme, narežeme na štvorce, naplníme plnkou, preložíme napoly, okraje zatlačíme vidličkou a vypražíme na oleji do zlata. Podávame so zeleninovým ragú.

  2. 2

    Plnka: na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, slaninu, hríby a chvíľu podusíme.

  3. 3

    Ragú: papriku, paradajku a cukinu nakrájame na rezance a opražíme na oleji, kým zelenina nezmäkne.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia