Hubové šatôčky na zeleninovom ragú
Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 20. septembra 2012
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 20. septembra 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme, zomelieme, pridáme soľ, vajce a múku. Vyformujeme cesto, rozvaľkáme, narežeme na štvorce, naplníme plnkou, preložíme napoly, okraje zatlačíme vidličkou a vypražíme na oleji do zlata. Podávame so zeleninovým ragú.
- 2
Plnka: na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, slaninu, hríby a chvíľu podusíme.
- 3
Ragú: papriku, paradajku a cukinu nakrájame na rezance a opražíme na oleji, kým zelenina nezmäkne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu