Foto: nonna
Nátierku som prichystala pre návštevu kamoša, ktorý je hodne mäsový, tak aby zakúsil aj čosi netypické, inú chuť, ako je len tá mäsová. Pre Zobraziť celý popisNátierku som prichystala pre návštevu kamoša, ktorý je hodne mäsový, tak aby zakúsil aj čosi netypické, inú chuť, ako je len tá mäsová. Pre zľahčenie a zníženie obsahu tukov som opäť použila približne v jednej tretine zemiak. Chuť som ozvláštnila jabĺčkom, ale len veľmi jemne. Pórové cíbiky dodali zasa miernu pikantnosť. Hodnotenie priateľa napriek jeho mäsožravosti bolo pozitívne.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Zemiak uvaríme v šupe domäkka, ošúpeme, rozmadžgáme, jablko ošúpeme, nastrúhame na hrubom strúhadle, pór pokrájame na malé kúsky.
-
3
Tvaroh vymiešame so zemiakom.
-
4
Pridáme tavený syr, opäť dobre rozmiešame.
-
5
Trochu posolíme, pridáme pór, rozmiešame.
-
6
Nakoniec pridáme jablko a dobre zamiešame.
-
7
Hotovo, takže DOBRÚ A PRÍJEMNÚ CHUŤ!
Diskusia k receptu