Pištova palacinka

raduzko - fotkaraduzko, 20. septembra 2011
Pištova palacinka
Foto: raduzko

tento recept osm vymylsle ja,mam nanho aj patent taze nikto si nic neprivlastnujte :Dpripravujem ho priatelke na ranajky cez vikend!

5000 minút
príprava

Suroviny

2 ks
1 ks stredne veľká
trosku




Postup

  1. 1

    zobudime sa ráno v sobotu poškrabeme sa za..."hlavu" :D,zriesime osobnu hygienu a davaj robit ranajky.

    Pištova palacinka - obrázok 1
  2. 2

    taze ide o to ze na jemno nakrajas cibulu až do plaču!osmazis na panvici na zlatohnedo spolu zoz slaninou ja davam oravsku bo to lakocinka ;)

    Pištova palacinka - obrázok 2
  3. 3

    no ked je to uz oprazene do pekna..tak ide tajomstvo celeho!dame to dole z panvice napriklad do nejakej misky ci mysky to je jedno..proste dame dole..kusok oleja este pirdas a ..jaj vajicka si zatial rozmiesala stacia 2 bo z 3och je uz hrube..taze dve vajcá rozmiesas a tak nalejes na panvicu jak ked robis palacinky..a kruzis stym aby po celej panvici boli vajca a aby to bolo tenke..hľa..

    Pištova palacinka - obrázok 3
  4. 4

    hned na to mozme dat nazad tu cibulku a slaninečku tak pekne po celom nasypeme..cii nasypeš..no hned na to ide aj ono...no..syr..aky chces moze byt eidam,demental,niva hoc co..potom to zvyknem ja este niecim stiplavim kusok pokvapkat al ene vela..alebo zavarane sampinony na male nakrajat a to tam este capit...takto..

    Pištova palacinka - obrázok 4
  5. 5

    nechas roztopit syr a uz to aj je...a potom zoberes vydlicku plus dalsie nacinie a sikofne zatocis do palacinky.ten syr to udrzi pokope..a podavas s topinkou alebo hriankou ale skor s tou hriankou alebo toustom potretym cesnakom....tieto ranajky chutia tak nenormalne ze konec!!!!!!!!!!!!!dobru HUŤ!!

Diskusia k receptu

evusik
pekne si si to @raduzko vymyslel a ešte krajšie popísal....len sa bojím, že patent na tieto omeletkové raňajky si bude nárokovať polovica Slovenska na čele so mnou :-) čo narobíš! svet je krutý.....
marianne69
..no sak z rozpravky Raduz a Mahuliena,nepoznas?:-DD to nic,pripomina mi ju Tvoj nick...citavala som ju dcere ked bola mala:-)))
evanaaa
...z Dobšinského rozprávok, ak sa nemýlim. Radúzko, a prepečú sa za tú chvílku šampiňóny, nemali by sa dať hneď na tú cibuľku so slaninkou? Ale papanica je to dobrá, tak na nedeľné raňajky, alebo pondelkovú večeru, hihi. A propo - odkiaľ si vzal ten nick, keď nepoznáš tú rozprávku, myslela som, že z nej?
raduzko
tak ale zavarane sampinony..tie sa daju jest aj rovno z zavaraniny...odkial?na zachode mam kalendar s menami a sa mi to meno raduz zapacilo :D
raduzko
tak ale zavarane sampinony..tie sa daju jest aj rovno z zavaraniny...odkial?na zachode mam kalendar s menami a sa mi to meno raduz zapacilo :D
jasama
Jáj super. Aj som sa pobavila. Tá prvá fotka je úžasná. A popis receptu je typicky chlapský. Veľmi sa mi páči. Teším sa na ďalšie Tvoje recepty.
amanda201
Mnaaaaaam aj ja cheeeem, zavidim Zuzane :-)
Bratu este tam hod do eteru nejaku tu tvoju ryzu aku vies len ty pripravit .......
marcy
akčnosť chlapov v kuchyni je mi veľmi sympatická :-D
abdul
Poslušne hlásim, že v najbližšej dobe sa bude piecť táto palacinka a nepošlem autorovi ani cent za využitie patentu. Howgh.
Pekne a jasne popísané.
dogagador
slintam ako baskervilak! som si to zaradila medzi speciality :-) a zacne to robit cez weekend na ranajky! ;-P
raduzko
ta cibula tomu da nenormalnu chut ae musis ju dobr eoprazit do zlatohneda vtedy je to eňoňuňo"!
raduzko
ta cibula tomu da nenormalnu chut ae musis ju dobr eoprazit do zlatohneda vtedy je to eňoňuňo"!
ketty3811
super raňajočky.Aj môj syn ma 22,keby mi také pripravil,to by som sa potešila.:-)
marianne
ten syr demental v bode 4 musí byť špicový...:-DD a vlastne cele to vyzerá dobre..:-))
monty469
Tak to som sa dobre pobavila :-))))
Ani som netusila, ake " skvosty" tu na vareche mame




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia