Cviklovo-paradajková polievka
Foto: miomat
Chutná zdravá polievka, hotová stlačením gombíka.
Zdroj: mamigo.sk
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
25 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Zeleninu očistite a nakrájajte na malé kúsky.
- 2
Všetky ingrediencie vložte do "hrnček var" a dolejte pitnú vodu tak, aby bola hladina vody medzi ryskami MIN a MAX.
- 3
Zapnite "hrnček var" a stlačte Mash/Soup. "hrnček var" začne pracovať a po 25 minútach zvukový signál oznámi, že polievka je hotová. Hotovú polievku ochuťte soľou a korením, nechajte vychladnúť a môžete v lete podávať nastudeno so smotanou. Dobrú chuť!
Tiež cviklová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tiež som "polievkar" ale musím sa priznať, že čím som starší tým menej ma lákajú krémové polievky. A to keď som bol dieťa tak som polievky nechcel skoro žiadne (na pár výnimiek) a ako tak som zjedol krémovú... Dnes som na tom tak, že v stave absolútneho zúfalstva som schopný dať do vody bujón, nejaku drobnú polievkovú cestovinu a mrazený hrášok (ten mám vždy doma) nazvať to polievkou a s chuťou to zjesť :-)))