Tuniakové taštičky so špenátom
Špenát uvaríme, scedíme ho a prepasírujeme ho na pyré. Múku vmiešame do mlieka a za...
Pečené prepeličky na jablkách so špargľou
Môj letný úlet, ktorý sa celkom dobre aj predával...
Jelení chrbát v orechovom cestíčku na kapustovom kréme
Umytý a očistený jelení chrbát grilujeme na panvici 1, 5 minúty z každej strany a necháme odpočinúť....
Pečená hus s figami
Hus umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, potrieme majoránom a...
Africké prsičká à la cajun
Vo veľkej plytkej nádobe premiešajte olej, kajenské korenie, talianske korenie, cesnakový prášok a citrón....
Plnený list čínskej kapusty
Na panvici na oleji podusíme do mäkka cibuľu a rozdrvený cesnak, pridáme nasolené a okorenené mleté...
Tuniakový šalát
Na dobre rozohriatom oleji osmažíme nakrájanú cibuľku, pridáme petržlenovú vňať, paradajky, portské víno a...
Kapor s omáčkou JAZÝČKOVÁ VÁŠEŇ
Stvorila som delikatesný recepis vhodný na sviatky, slávnosti. Zvolila som marinovanie kapra pre tento druh...
Jahňacie kolienko na krupote s medovým karamelom
Sladí, dochucuje, zahusťuje i lieči. A tak s medom pracujem veľmi rád aj za...
Rybia delikatesa
Pstruhy očistíme, osolíme, okoreníme čiernym alebo bielym korením a uložíme do zapekacej misy potretej olivovým...
Hydinový tanier so syrom a hruškou
Cherry paradajky, hrozno, rukolu, šalát frissé očistíme. Pridáme hrušku a nivu, spolu...
Smažené palačinky s rybí náplní
Recept pochází z knihy Milana Pohůnka "Ryby v kuchyni". Je to výborná úprava jakékoliv ryby, ...
Grilovaný losos so zemiakmi
Aj keď leto je ešte ďaleko ale takéto niečo sa dá pripraviť aj v kuchyni.
Tagliatelle s kuracím mäsom a špargľou
Top cestoviny s mäsom a šparglou ... Rychle a chutne
Kuracie stehná s feniklovou plnkou
Komerčný recept <br /> Fenikel je v našich končinách menej využívanou zeleninou. Skúste večeru počas týždňa osviežiť a...
Lasagnové závitky
V osolenej vode s PL oleja uvaríme lasagne. Uvarené lasagne vložíme do misy so studenou vodou....
Ambruzský šalát
Cuketu nakrájame na prúžky a krátko obvaríme v osolenej vode. Vyberieme a necháme odkvapkať. Potom obvaríme...
Mušle sv. Jakuba na ďumbierovom chutney
Broskyne očistíme, nakrájame na kocky, vložíme do nádoby a pomaly varíme spolu s čili, ...
Ražniči z prsíčiek v slaninovom kabátiku
Kuracie mäso nakrájame na rovnaké 2 – 3 cm kocky.
Peperonata so sušenou šunkou
Guláš, eintopf, minestrone, estofado, güveç... V rôznych končinách sveta radi pripravujú jedlá z jedného hrnca, pekáča či...
Kuracinka s medovinou a pečenými jablkami
Takže dámy :) kuracie prsia si umyjeme, osušíme aby sa nám nelepily a nakrájame na drobné...
Dotur
Je to jednoduché denné jedlo Kalmyckých pastierov. Je ťažko povedať, či je dotur hustá...
Čína a´la Gusto
Tento recept robim vzdy ked neviem co varit, nie je narocny a je toho vela. Suroviny su...
Mäso s čili-jahodovou omáčkou
V tomto recepte nie je zaujímavé mäso, ale čili-jahodovo-cibuľková omáčka. Jedla som to v máji...
Krídelká na grile s dressingom Tisíc ostrovov
Krídelká necháme rozmraziť a umyté potrieme olejom z cesnakom a posypeme gri. korením a necháme odstáť...