Jemná hovädzia pečienka

peter64 - fotkaPeter64, 5. júla 2011 14:09
Ďalšie recepty »

tento recept mi dala naša suseda

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso umyjeme,osušime,posolíme,potrieme horčicou,obalíme plátkami slaniny a previažeme niťou.Na rozohriatom oleji mäso opečieme zo všetkých strán a vyberieme.Vo výpeku opražimecibuľu nakrájanú na drobno,pridáme mrkvu a zeler nakrájané na rezance,bobkové listy,korenie,popražime,vložime späť mäso,podlejeme vriacim bujonom,vínom,prikryjeme a vo vyhriatej rúre pečieme domäkka.

  2. 2

    Mäso vyberieme,do šťavy pridáme namočené a uvarené huby,kečup,hladku múku rozmiešanú v troche vody a niekoľko minút povaríme.Mäso nakrájame na plátky,prelejeme omáčkou,posypeme posekanou vňaťou a podávame s varenou cestovinou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist