Morčacie prsia so syrovou plnkou
Martin Šišolák
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 7. apríla 2014
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 7. apríla 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nožom vytvoríme v mäse kapsu, ktorú naplníme medvedím cesnakom a syrom.
- 2
Naplnené mäso opečieme sprudka zo všetkých strán na panvici s olejom a 15 minút dopečieme v rúre na 200 °C.
- 3
Vhodnou prílohou je šalát z jarnej zeleniny a nové zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu