
Lečo s hubami crimini pre dvoch
Variant s využitím situácie na tunajšom trhu s hubami....

Rizoto s pórom
Toto nie je klasické rizoto, ako ho poznáme. Mám ho z vynikajúcej knihy, ktorá je plná nádherných zeleninových receptov....

Špargľa na flámsky spôsob
Bielu špargľu dôkladne škrabkou očistíme. Čistenie začneme od hlavičky smerom nadol. Olúpanú špargľu potom naskladáme...

Grilovaný baklažán s paradajkami a mozzarellou
Perfektný tip na grilovačku pre milovníkov zeleniny.

Kel plnený hnedou ryžou a krevetami
Všestranný a lahodný recept, ktorý spája jemnosť kelových listov so šťavnatou a voňavou náplňou....

Quinoa so špargľou, s hubami a mozzarellou z panvice
Rýchly bezmäsitý obed z panvice, ktorý zasýti a zároveň dodá kopec živín?...

Teplý šalát z hnedej ryže s hruškou a modrým syrom
Máte zvyšnú hnedú ryžu? Výborne! Tento recept je ideálny, keď nemáte veľa času a chcete si...

Ratatouille s čiernym chlebom bez lepku
Zostala Vám nejaká úroda z leta? A neviete ako najlepšie ju spotrebovať? Máme pre vás skvelý tip....

Paradajkový šalát s banánovou zálievkou
Zálievky na šaláty sú rôzne. Ale s banánovou som sa stretla len raz. Tak som si vypýtala recept....

Krúpové fašírky s mangoldom
Možno je toto pre niekoho zvláštne jedlo, ale je veľmi dobré....

Fazuľka s chrenom
Je sezóna fazuliek a tak ich môžeme doma pripravovať na veľa spôsobov, nielen tých klasických....

Paradajkovo-karfiolový prívarok
Mám rada karfiol, ale nechcelo sa mi ho vyprážať a opakovať stále len s vajíčkom takisto....

Ryža s artičokmi
Ryža s artičokmi je lahodný a jednoduchý spôsob, ako si pripraviť ľahký obed či večeru....

Pór s hrozienkami ako príloha
Možno pre niekoho zvláštna kombinácia, ale chuťovo výborná. Hrozienka dodajú póru inú dimenziu.

Pečené zemiaky s batatmi a so slaninou - na dvojaké použitie
Toto jedlo nezaberie veľa času na prípravu a dá sa použiť ako príloha alebo ako samostatné jedlo....

Kapustové lokše
Stačí len kapusta a múka a na obed či večeru môžu byť výborné lokše. Samozrejme, ...

Šalát z čínskej kapusty so zemiakovou slamou
Čínsku kapustu vysievam každý rok, keď vyberiem cibuľu a uvoľní sa mi pôda, teda v júli....

Pečená ochutená tekvica v trojobale
Zdravšia a oveľa chutnejšia verzia vyprážanej tekvice, ktorú pred obalením ochutíme koreninami.

Veggie miska s tekvicovým pyré a bezlepkovou tarhoňou
Ste vegetarián alebo len máte chuť na deň bez mäsa? A ešte aj žijete bez lepku? Tak ste na správnej adrese....