Krémová polievka z tekvice hokkaido
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tekvicu očistite, nakrájajte na kocky a odstráňte semená.
- 2
Na oleji opražte nakrájanú cibuľu a cesnak, kým nezískajú zlatistú farbu.
- 3
Pridajte na kocky nakrájanú tekvicu a zemiaky. Dusíme krátku dobu.
- 4
Zalejte zeleninovým vývarom a nechajte variť, kým zelenina nebude mäkká.
- 5
Soľte a koreňte podľa chuti.
- 6
Použite mixér na hladké rozmixovanie polievky.
- 7
Polievku podávajte teplú s trochou smotany alebo petržlenovej vňate na ozdobenie.
Tiež tekvicová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu