Kapusta s vlašskými orechmi a tofu fotorecept
Foto: tejaja
Kapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného Zobraziť celý popisKapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného a výsledná chuť je výborná. Ak niekto nemá rád tofu, kľudne ho môže vynechať a pridať si ku kapuste plátok mäsa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Oba druhy kapusty nastrúhame nahrubo.
- 2
Do woku dáme olej a prelisovaný cesnak. Za stáleho miešania ho krátko orestujeme.
- 3
Pridáme na kocky narezané tofu a opečieme ho, pričom ho stále miešame.
- 4
Vložíme obe kapusty a premiešame.
- 5
Pridáme nasekané orechy, horčicu, citrónovú šťavu, korenie a soľ a cca 10 minút podusíme.
- 6
Podávame s volským okom alebo plátkom mäsa a chlebom.
Tiež kapusta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu