prazdny

Gazdovská kapustnica alla Rudko

Bravčové mäso

Mám rád kyslú kapustu je zdravá.

prazdny

Cestoviny so syrovo-šampiňónovou omáčkou

Cestoviny

Je to rýchly receptík, hlavne keď na vás príde náhly hlad...

prazdny

Cestoviny so šampiňónmi a špargľou

Cestoviny

Dnes vyhútané... k obedíku... mňamka bola...

prazdny

Domáce jaternice

Bravčové mäso

„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...

prazdny

Kuracia mliečna kyslá polievka

Kuracie mäso

Túto polievku varieva moja mama už ako sa pamätám. Má ju v pamäti od svojej babky...

prazdny

Mrkvový krém so škoricou

Bezmäsité jedlá

Jemne pikantná, trochu sladká, neodolateľne voňavá a celé telo zahrievajúca polievka je ideálnym pokrmom v chladnejšom počasí....

prazdny

Hríbová polievka

Bezmäsité jedlá

Touto polievkou sme doma oslávili rozhodnutie poslancov NR o vstupe do našich záhoráckych lesov bez poplatkov a...

prazdny

Smažené tvarohové šišky s kyslou smotanou a marinovanými slivkami

Koláče

Mrazené slivky necháme pomaly rozmraziť. Kyslú smotanu ochutíme cukrom, zrniečkami vyškrabanými z vanilkového struku a...

prazdny

Čína podľa mojej chuti

Kuracie mäso

Mám rád čínu, tak si ju pripravím rýchlo a podľa mojej chuti.

prazdny

Tekvicová pizza

Bezmäsité jedlá

Na internete som hladala recepty na zltu tekvicu. Nasla som tam aj tento recept. Je...

prazdny

Diabolská olivovo-mäsová zmes s plackami

Bravčové mäso

Nastrúhame zemiaky, pridáme vajcia, korenie, soľ, mlieko, hladkú múku, majorán, ...

prazdny

Plnený králičí chrbát

Hlavné jedlá

Jednoduché, rýchle a chutné papaníčko.

prazdny

Cícerovo-brokolicové karí

Bezmäsité jedlá

Určite by som pridala aj čerstvé paradajky keby som ich mala......

prazdny

Hovädzie na zeleri a zázvore

Hovädzie mäso

Na cibuli osmažené dorůžova mírně orestujeme celer nakrájený na malé kostičky, přidáme nastrouhaný zázvor a mírně...

prazdny

Hovädzie bourguignon pre lenivých

Hovädzie mäso

Už vyše roka mám v kuchárskej knihe odložený recept na Hovädzie bourguignon od Zema. Plánoval som...

prazdny

Ryžové rezance so žltou tekvicou

Cestoviny

Je to lahke rychle jedlo, dalsi sposob ako vyuzit zltu tekvicu.

prazdny

Cuketové placky

Hlavné jedlá

Ocistime cuketu, vyberieme zrnka, osupeme a nastruhame. Pretlacime cenak, nastruhame nadrobno cibulu alebo...

prazdny

Zemiakové palacinky s kôprom plnené mletým hovädzím mäsom

Hovädzie mäso

Do väčšej misky dáme nakrájané zemiaky, mlieko, vajcia, slnečnicový olej a rozmixujeme. Potom...

prazdny

Pečený baklažán s hubami

Bezmäsité jedlá

Milé kuchtičky, včera som bola na hubách a na večeru sme si pripravili takúto pochúťku. Dúfam,...

prazdny

Potrubia (penne) so šampiňónovou omáčkou

Cestoviny

U nás doma voláme cestoviny penne-potrubia pre ich tvar... je to jednoduchý a rýchly recept.

prazdny

Baklažán s paradajkou a bravčová panenka

Hlavné jedlá

keďže momentálne diétujem. tak vymýšľam niečo ľahké, chutné a rýchle :))

prazdny

Karfiol na indický spôsob

Bezmäsité jedlá

Karfiol rozoberieme na menšie kúsky, opláchneme teplou vodou, nevaríme.

prazdny

Sviečkovica na smotane

Hovädzie mäso

Naozaj veľmi dobre dopadla:) milujem ju:)... ale nie sviečkovu ale tu omáčku:D

prazdny

Jablkovo-marhuľová žemľovka

Dezerty

Túto dobrotu máme radi, vhodné pre deti, ale aj dospelých, ktorí majú radi sladký...

prazdny

Môj boršč

Hovädzie mäso

Toto je moja verzia boršču. Ochutnajte.

prazdny

Bolognese špagety podľa mňa

Hovädzie mäso

Cibuľu si nakrájame na drobno a osmažíme do zlatista aj s cesnakom. Pridáme mleté mäso , orestujeme...

prazdny

Pečená ryba s cuketou a cesnakom

Hlavné jedlá

Testovala som pečenie ryby podľa Žideka. Piekol ju na panvici v papieri na pečenie. Podarilo...

prazdny

Strapačky

Hlavné jedlá

Dávat halušky a nočky je jako nosit dříví do lesa. Ale opět to risknu a zase...

prazdny

Marinovaný tuniak v ananáse obalený vo farebnom sezame

Hlavné jedlá

Tuniaka nakrájame na úhľadné valčeky, ktoré osolíme, okoreníme a obalíme v sezame. Pripraveného tuniaka...

prazdny

Pečené kura s karí ryžou

Kuracie mäso

Kuracie mäso je vždy dobré, a v podstate jeho príprava nie je náročná a netrvá to...