Kuracie stehná Kashmiri

elantra - fotkaelantra, 11. júla 2011
Kuracie stehná Kashmiri
Foto: elantra

Príjemne pikantná kuracina preliata jogurtom. Ako prílohu odporúčam ryžu basmati alebo jednu z placiek od Michsamant.

4
porcie
20 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
3 ks veľká
10 ks
10 ks
5 cm
5 cm strúhaný čerstvý
2 zúbky pretlačený
1 ČL
1 ČL
250 ml
 alebo Ghee

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rozpálime olej alebo ghee. Vložíme cibuľu, čierne korenie, kardamón a škoricu. Pražíme, kým sa cibuľa nesfarbí do zlata.

    Kuracie stehná Kashmiri  - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme zázvor, cesnak, chilli korenie, papriku a soľ a pražíme 2 minúty za občasného miešania.

    Kuracie stehná Kashmiri  - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme kuracie stehná a opečieme zo všetkých strán.

    Kuracie stehná Kashmiri  - obrázok 3
  4. 4

    Po lyžiciach pridáme jogurt, premiešame, zakryjeme a necháme na ohni ešte 30 minút.

    Kuracie stehná Kashmiri  - obrázok 4

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@elantra krasne! Ja som vyskusala uz par receptov od Misky, kde sa pouziva maso a jogurt, vynikajuco sa to k sebe hodi, najma kuracie stehna.