Kuracie Kung - Pao so šampiňónmi

shukvacik - fotkashukvacik, 19. augusta 2011

Celkom slušný obed :)

3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 ks
150 g
4 ks
 na mäso




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na rezance cca na 1cm. Okoreníme soľou, chilli a kari korením ( podľa chuti ). Orestujeme na oleji ( nie veľa ) cca 7 minút, pridáme na kolieska nakrájaný pór a na plátky nakrájané šampiňóny. Znova orestujeme a pridáme na kocky nakrájanú papriku a opäť restujeme

  2. 2

    Sójovú omáčku zmiešame s vínom, zázvorom a solamylom. Orestovanú zmes zalejeme a krátko povaríme a pridáme arašidy ( podľa chuti )

  3. 3

    Ako prílohu podávame opečené ázijské ryžové rezance a s papriky spravíme oblohu.

  4. 4

    Dobrú chuť

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia